accountantskantoor Emmeloord

Administratiekantoor JISP is een klein kantoor met 2 medewerkers opgericht in 1989. Het tarief start vanaf € 75,- per maand inclusief btw; dit is inclusief het verwerken van de boekhouding, de aangiften omzetbelasting, het opstellen van de jaarcijfers, de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting en alle bijbehorende overige werkzaamheden.

De boekhouding wordt meestal gevoerd op een computer in een boekhoudprogramma Hierin worden facturen (zowel inkoop- als verkoopfacturen) verwerkt, bankafschriften geboekt, en allerlei andere boekingen gedaan (hierbij valt de denken aan de salarisverwerking, of de activa-registratie).

De manier waarop u contact met onze belastingadviseurs heeft is volledig aan u. Vindt u het fijn om bij ons op kantoor langs te komen en uw gegevens in een persoonlijk gesprek met de belastingadviseur door te nemen zodat er alle ruimte is voor uw vragen?

3. De financiële afrekening bestaat tenminste uit de volgende onderdelen: a. begin- en eindbalans van de hoofdboekhouding; b. verlies- en winstrekening van de hoofdboekhouding; c. balansen en verlies- en winstrekening van de commissies die zelf een boekhouding voeren; d. de begroting zoals die aan het begin van het jaar door de algemene vergadering is goedgekeurd.

Boekhdouding - OverzichtMet de boekhoudmodule heeft een goede kijk op de actuele financiële stand van zaken van uw salon: hoeveel facturen moeten er nog betaald worden (door u, of door klanten) en wat is de winst op diverse verkoop rekening houdend met de inkoopprijs van de producten?

Vraag je nieuwe adviseur tijdens het kennismakingsgesprek bijvoorbeeld; ‘Wil je me nog eens uitleggen waarom het eigen vermogen rechts staat op de balans, en niet links?' Of ‘Waarom zijn mijn liquide middelen niet hetzelfde als mijn eigen vermogen?' En als je zijn antwoord niet snapt, dan is hij niet de juiste adviseur.

De mailadressen van al onze medewerkers (afkorting gevolgd door @) zijn te vinden in de schoolgids Mocht er haast bij zijn, dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen gedurende een van de schoolpauzes: 10.45 - 11.00 uur; 12.30 - 13.00 uur of 15.15 - 15.30 uur.

De grootste categorie waaronder vacatures Medewerker Financiele Administratie staan vermeld is Accounting en Financiële vacatures, gevolgd door Administratieve vacatures. Wat doet ons administratiekantoor concreet? Download nu Zeven tips van collega installateurs om meer rendement te halen.

Onze ervaring zorgt ervoor dat wij alle financiële gegevens over een periode van een maand, kwartaal of jaar efficiënt en nauwkeurig kunnen structureren, verwerken en controleren. Via de scan-app stuurt u uw losse bonnetjes direct naar ons toe. Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens.

Toch is het niet website altijd noodzakelijk om de salarisadministratie uit te besteden. Een simpele regel: zet 50% van elke euro omzet opzij om de inkomstenbelasting en tegenvallers op te vangen. Een 40 weken pakket betreft enkel de opvang in de schoolweken, exclusief de vakanties.

Minimaal HBO-diploma, dan wel een afgeronde opleiding MLSA, voor het LSA deel. Als de adviseur deze informatie niet kon vinden bij De Belastingdienst, had hij de Wet inkomstenbelasting erop na moeten slaan, aldus het hof. In Almere hebben wij erkende belastingadviseurs direct beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *